Kejk ta’ Malajr tac-cikkulata

Għandek bżonn:

2 kikkri zokkor

2 kokkri dqiq self-raising

kikkra butir mdewweb

4 mgħaref kokodina

kikkra ilma

2 bajdiet

1/2 kikkra jogurt grieg

kuċċarina bikarbonat

kuċċarina vanilla

kuċċarina trab tal-kannella

Metodu:

Saħħan il-forn għal temperatura ta’ 180 grad Celsius.Għarbel id-dqiq darbtejn u żid iz-zokkor. Mal butir imdewweb żid il-kokodina u l-ilma u saħħan sakemm jagħli. Neħħi minn fuq in-nar, żid il-joghurt grieg, vanilla u trab tal-kannella u ħallat. Żid il-bajd u l-bikarbonat. Poġġi ġo dixx tal- forn (9 x 13 pulzieri), u aħmi għal nofs siegħa.

Kif toħorġu mill-forn ferra’ l-icing fuqu waqt li għadu sħun.

Chocolate Icing:

nofs kikkra butir

4 mgħaref kokkodina

6 mgħaref ħalib

ftit qtar vanilla

kuċċarina trab tal-kannella

kikkra lewż

250g icing sugar

Ħames minuti qabel ma toħroġ il-kejk minn ġol-forn, saħħan il-butir, il-kokkodina u l-ħalib. Neħħi minn fuq in-nar u żid l-icing sugar, il-vanilla, il-kannella u l-lewż. Ħallat sew u ferrgħu fuq il-kejk sħun.

For the recipe in English click here

Texas sheet cake

 

Trade Enquiries: Kolios Greek Yoghurt by Quality Food Marketing

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s