Ruggata, rega wasal dak iz-zmien

ruggata

Ghandek bzonn:

2 litri ilma

6 imsiemer tal-qronfol sħaħ

il-meraq ta’ nofs lumija

il-qoxra ta’ nofs lumija

kuċċarina essenza tal-vanilla

2 kuċċarini essenza tal-lewż

zokk tal-kannella

1kg zokkor jew stevia

biex isservi, mgħarfa ħalib tal-bott għal kull tazza

Jekk thobb il-hlewwa hafna zid ftit stevia 

Ġo borma ħallat iz-zokkor u l-ilma u ġibhom jagħlu. Żid il-kannella, l-imsiemer tal-qronfol, il-qoxra tal-lumija u l-essenza tal-lewż u l-vanilla. Ħalli l-borma ttektek għal 15-il minuta. Neħħi minn fuq in-nar u ħalli t-taħlita tiksaħ kompletament. 

Għaddi minn ġo passatur u aħżen ġo flixkun jew vażett fil-friġġ.

Biex isservi, poġġi s-silġ ġo tazza, ferra’ ftit ruġġata, żid mgħarfa ħalib tal-bott għal kull tazza, żid l-ilma sakemm timla t-tazza u servi.

Din ir-riċetta  ixxandret fil-programm ‘Lea’s Good Food Everday ‘ fuq Smash TV. Ara wkoll il-pagna tal-facebook

Trade Enquiries:

Stevia by Govinda minn J Calleja Import Export Ltd

Frott frisk minn Big Fresh Mosta, Oscars Fruit and Vegetables u Barbuto [organiku]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s