Popped amaranth.jpg
Mill-programm televiziv live, ritratt CJ Baldacchino

L-ewwel darba li ppruvajt nagħmel l-Amaranth popped, ma kienx suċċess kbir. Ikollok bżonn ta’ taġen sħun ħafna u li jagħmlu huwa kwantitajiet żgħar, kuċċarina kull darba.
Ikollok bżonn paċenzja imma ta’ min jippruvaha din ir-riċetta.

Ikollok bżonn:

– 3 imgħaref ta’ Amaranth

Saħħan taġen tqil fuq sħana għolja sakemm jiġi estremament sħun. Żid mgħarfa Amaranth. Għatti t-taġen b’għatu, neħħi ttaġen minn fuq il-burner u ħawwad min-naħa għalloħra.
Jekk it-taġen ikun jaħraq ħafna, se tieħu madwar 12 sekonda għall-Amaranth biex tippopja. Neħħi l-amaranth immedjatament mit-taġen biex ma jinħaraqx. Żid l-amaranth
mgħarfa mgħarfa, jekk tagħmel kwantità kbira mhux se jsir tajjeb. Il-popped Amaranth
jista’ jinħażen f’kontenitur issiġillat sa xahar fi lfriġġ. Din ir-riċetta tagħtik
tazza ta’ Amaranth popped.

Trade Enquiries:  Good Earth Distributors Ltd

Tistaw tixtru l-ktieb il gdid Lea’s Good Food Everyday minn Midsea Books

Advertisements