pumpkin seed bread 2.jpgGħandek bzonn:
500g dqiq self raising, kuccarina bikarbonat, 400ml jogurt, niskata melh, 2 mgħaref zerriegħa tal-qargħa hamra. Ixgħel il-forn f’temperatura ta’ 220 grad celsuis. Idlek dixx bi’ żejt taż-żebbuġa.
Għarbel id-dqiq darbtejn u l-‘bikarbonat f’bieqja kbira. Żid il-melħ
Għamel toqba fin-nofs u ferra il-jogurt. B’mozzjoni ċirkulari ħallat id-dqiq mal-jogurt u ibqa’ ħallat sakemm ikollok għagina ratba.
Qiegħed l-għaġina fuq id-dixx tal hami.
Għamel sinjal ta salib b’ sikkina fuq il wicc tal-għaġina.Idlek il-wicc biz zejt ta’ żebbuġa u ferrex iz zerriegha tal qargha hamra fil wicc.
Sajjar l-hobza fil-forn għal nofs siegħa. Ritratt CJ Baldacchino Zerriegha tal qargha hamra minn Good Earth Distributors Limited

Advertisements