Biskuttini tal-Lewz tradizjonali

pastini_lewz_new

500g lewż pur mitħun

250g zokkor

4 abjad tal-bajd (imħabbtin),

ftit qtar estratt tal-lewż

ftit qtar essenza tal-vanilla

qoxra ta’ nofs lumija maħkuka

lewż sħiħ għall-wiċċ

rice paper

Metodu:

Sahhan il-forn għal 180 grad Celcius.

Ħallat il-lewż mitħun, iz-zokkor, l-essenza tal-lewż , il-qoxra tal-lumija u l-vanilla fi skutella. Ħabbat l-abjad tal-bajd sakemm jibbies u żid l-ingredjenti xotti. Ħawwad bil-mod b’mgħarfa tal-metall sakemm kollox jitħallat flimkien.

Irranġa r-rice paper fuq dixx kbir tal-forn. Ifforma blalen bit-taħlita u l-poġġihom fuqha. Bill subgħajk fl-ilma u ċċattja l-wiċċ ta’ kull biskuttina. Poġġi lewża fuq kull biskuttina u aħmi għal 20 jew 25 minuta.

Ħalli l-biskuttini jibirdu qabel ma tneħħihom mid-dixx. Aqta’ r-rice paper żejjed ta’ madwar kull biskuttina.

Din ir-riċetta ta’ Lea Hogg ixxandret fil-programm ‘Cooking with Lea’ fuq ONE TV. Ara wkoll www.facebook.com/goodfoodeveryday.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s